© Copyright - LBC-Consult - All Rights reserved ®

Nr. Søby VVS & Maskinforretning A/S

 

Service på varmeanlæg sparer penge

Der er penge at spare på varme regningen, hvis varmeanlægget fungerer optimalt. Derfor er det vigtigt, at varmeanlægget løbende serviceres og justeres. Og det mærker Nr. Søby VVS og Maskinforretning lige nu.

- Efter den første kolde tid ser vi nu en stigende efterspørgsel på eftersyn og reparationer af især gasanlæg eller oliefyr. Det, som mange kan mærke lige nu, hvor kulden er sat ind, er, at deres anlæg tager længere tid om at opvarme boligen. Og et ineffektivt varmeanlæg koster penge, så det kan godt betale sig at få sit varmeanlæg kigget efter i sømmene, forklarer medindehaver Brian Nielsen.

Nr. Søby VVS og Maskinforretning tilbyder eftersyn af alle typer varmeanlæg som en fast servicepakke eller til fast timepris fra gang til gang. - Blandt andet ser vi på, om anlægget trænger til at blive renset og samtidig tjekker vi alle sikkerhedsfunktioner og justerer anlægget, så det giver en optimal ydelse. Og holder man således sit anlæg i orden med mindst et årligt eftersyn, kan der spares mange penge på varmeregningen, forklarer han, og tilføjer at firmaet tilbyder døgnvagt, hvis uheldet skulle være ude. - Vi rykker ud hele døgnet, for når det først går galt med varmeanlægget, er det jo rigtig skidt med de lave temperaturer, vi har lige nu. Så hos os kan man hente hjælp døgnet rundt alle ugens dage, understreger han. Det kan også være, at man trænger til at få udskiftet sit varmeanlæg – og her kan Nr. Søby VVS også hjælpe. Firmaet forhandler nemlig alle former for varme-anlæg lige fra gasfyr, pillefyr til jordvarmeanlæg og luft til vandanlæg til helårsboliger - og der tilbydes serviceeftersyn på alle anlæggene. - Vi fører en lang række af de gode kvalitetsnavne, som eksempelvis Danfoss, Vaillant og Bosch. Og vi har veluddannet personale, der både kan rådgive og installere samt servicere anlæggene uanset mærke og type, siger Brian Nielsen. Hos Nr. Søby VVS og Maskinforretning gives der altid optimal rådgivning om hvilket anlæg, der egner sig bedst til den enkeltes kundes hus og behov. For den løsning, der er rigtig for den ene, kan være helt forkert til den anden.

- Vi rådgiver også gerne om tilskudsordninger, når man eksempelvis skifter et oliefyr ud med en grøn og miljøvenlig løsning som nu en varmepumpe, eller hvis man ønsker at udskifte sit gamle gasfyr til en nyere model, siger Brian Nielsen. Og her kan han anbefale et godt gasfyr fra Vaillant, som er velegnet til boliger op til 256 kvadratmeter. - Det er et af markedets mest effektive naturgasfyr. Energiforbruget er utroligt lavt, effektiviteten er i top og elforbruget i bund. Og så gør det meget kompakte design det nemt at placere, forklarer han. Nr. Søby VVS og Maskinforretning har eksisteret siden 1957. I Juli 2009 flyttede indehaverne, Brian Nielsen og Hans Nielsen, firmaet fra Viborgvej til den nuværende adresse på Nr. Søby til Søbyvej i Højslev. Firmaet beskæftiger i dag omkring 34 medarbejdere med VVS, industri, landbrug, trælast, byggemarked og et værksted På Søbyvej blev der ved udflytningen mere plads til det tredje ben i firmaet - Hobby Huset, som er med i kæden Jydske Byggecentre, der har alt til hus, have og værksteder. Hobby Huset har også afdelinger i Stoholm og Spøttrup.

 

Nr. Søby VVS & Maskinforretning & Hobby Huset, Søbyvej 35, 7840 - Højslev. Tlf.: 97 53 51 13 - Vagttelefon VVS: 20 71 91 12